Freedom System HD Pressed Powder

Freedom System Face Freedom System HD Pressed Powder
CUMPARA
Pret: 40.00 lei
Stoc: In stoc
Adauga in cos
DESCRIERE

Freedom System HD Pressed Powder

O pudra libera discreta cu praf de diamante este nelipsita din genta pentru mici retusuri pe timpul zilei. Este perfecta pentru a ascunde micile imperfectiuni ale pielii, pe care o face sa arata proaspata si intinerita. Agentii din componenta sa creeaza un finish catifelat si de lunga durata. Ideal pentru uzul zilnic, acest produs poate fi folosit si pentru filmari de inalta definitie HD, tenul aratand impecabil chiar si pe micul ecran. Poate fi folosita pe tenul curat, peste fond de ten si pe zona ochilor, prevenind adunarea fardului de ochi pe pleoapa si ajutand la o buna estompare a culorilor.
Toate produsele Inglot HD contin pigmenti HD. Ideale pentru folosirea zilnica aceste produse pot fi folosite si pentru filmari de inalta definitie HD, tenul aratand impecabil chiar si pe micul ecran.
Se gaseste in sistemul Freedom. Sistemul unic Freedom System iti permite amestecarea si potrivirea produselor si a culorilor pentru a iti crea propria paleta customizata de aproape orice marime. Toate produsele Freedom System vin in palete reutilizabile prietenoase cu mediul inconjurator.

6.5 g/0.23 US OZ

OPTIUNI
COPYRIGHT © 2017 INGLOT INC. TOATE DREPTURILE REZERVATE
POWERED BY JOINTMEDIA.RO