Termeni Si Conditii

Termeni si conditii


Termeni si conditii de vanzare

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de vanzare (acord de vanzare) cu atentie. Cumparatorul este de acord sa fie supus acestui acord de vanzare si ii accepta termenii si conditiile, precum si dreptul furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.


1. Politica de livrare

Facem livrari doar in Romania:
Procesarea comenzii: 1-2 zile lucratoare

Modalitati de livrare:

Fan CourierPrioripostTimp de livrare: 1-2 zile2-4 zile

Cost: 27 lei 18 lei

Comenzile care depasesc 400 de lei sunt livrate gratuit.


2. Vanzarea

Informatii importante despre acordul de vanzare

Acest acord de vanzare este un contract intre cumparator si Inglot Romania. Cumparatorul accepta acest acord prin plasarea unei comenzi si cumpararea de pe acest site. Conditiile acestui acord se pot modifica fara o anuntare precedenta, cu exceptia ca termenii si conditiile publicate pe site in momentul in care cumparatorul a plasat initial comanda vor guverna comanda in discutie.

Acesti termeni si conditii reprezinta singurul acord intre cumparator si Inglot Romania privind cumpararea sau vinderea de bunuri si servicii pe site.

Riscuri de deteriorare/pierdere

Pierderea sau deteriorarea care are loc in timpul livrarii printr-o metoda de transport aleasa de Inglot Romania este in responsabilitatea Inglot Romania. Pierderea sau deteriorarea care are loc in timpul livrarii printr-o metoda de transport aleasa de cumparator este in responsabilitatea cumparatorului.

Preturi si informatii

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si nu includ pretul transportului. Toate preturile pot fi schimbate. Pentru toate preturile, produsele si ofertele, Inglot isi rezerva dreptul de a face modificari cauzate de schimbarea conditiilor de piata, intreruperea fabricarii unor produse, schimbari de pret ale producatorului, erori de operare si alte circumstante atenuante. Desi Inglot Romania depunde toate eforturile de a mentine site-ul actualizat, Inglot Romania nu isi asuma nicio garantie sau raspundere privind acuratetea site-ului.

Promotii/reduceri

Discount-urile/reducerile/promotiile nu se cumuleaza (valabil si pentru discountul Pro).

Fotografii

Fotografiile au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Inglot Romania incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Inglot Romania nu isi poate asuma responsabilitatea ca toate produsele prezentate se afla in stoc.


3. Politica de returnare

Inglot Romania nu permite returnarea produselor cumparate prin intermediul site-ului www.inglot.ro care au fost desigilate sau folosite.

Returul se poate face in termen de 3 zile de la achizitie si costul transportului este suportat de client.


Dezacordul cu acesti termeni si conditii

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord de utilizare, va rugam nu vizitati, accesati, cumparati sau folosii in alte moduri acest site.
COPYRIGHT © 2017 INGLOT INC. TOATE DREPTURILE REZERVATE
POWERED BY JOINTMEDIA.RO