Cine Suntem Noi

Cu peste 35 de ani de experienta in domeniul cosmeticelor profesionale, INGLOT se axeaza pe o dezvoltare constanta. Succesul local de pe piata din Polonia (acolo unde brandul isi are originile) a facilitat ideea extinderii pe piata internationala. Incepand cu anul 2006, harta locațiilor a înflorit, ajungand ca in ziua de astazi pasionatii de machiaj sa ne poate gasi pe 6 continente si in peste 800 de locații.

Ce este special la INGLOT?

PRODUSELE - mândria noastră! Prin combinarea constanta a tehnologiilor stiintifice cu nuante vibrante si diferite texturi, catalogul nostru de produse se poate lauda cu o abundenta impresionanta de variatii de culori. 95% dintre produsele cosmetice si accesoriile pentru maciaj sunt fabricate in propriile noastre laboratoare din Polonia.

Mai mult decat atat, la INGLOT ingredientele de înaltă calitate merg mână în mână cu prețurile corecte.Cele mai de preț ”bijuterii” prin care brandul nostru se distinge pe piață, sunt următoarele. Sistemul unic ”Freedom System” ce permite clienţilor să experimenteze, folosind produse destinate machiajului feței, ochilor și buzelor în nenumărate nuanţe şi combinaţii de culori, dându-le şansa să îşi creeze propriile lor palete de culori personalizate.

Am lansat, în premieră mondială, primul lac de unghii ce permite unghiilor să respire (O2M Nail Enamel), asigurând o mai bună îngrijire a acestora şi oferindu-le un aspect impecabil. Lucrăm cu make-up artişti şi consultanţi în materie de culori pentru a aduce pe piaţă cele mai recente tendinţe în materie de culoare, textură şi formă.

Toate produsele noastre sunt #ecofriendly și netestate pe animale, iar o mare majoritate sunt certificate ca fiind VEGANE.

Produse adaugate in cos