foundation-brushes-let-them-help-you-out.jpg

Cu siguranță fiecare dintre noi se regăsește în dificultate atunci când vine vorba de găsirea pensulei perfecte pentru aplicarea fondului de ten. Întrucât există o multitudine de variante disponibile pe piață, este imposibil să le testați pe fiecare simultan, în speranța de a o descoperi pe cea potrivită nevoilor tale.

Tenul nostru joacă rolul unei pânze, iar noi trebuie să ne asigurăm că baza picturii noastre este cât se poate de bine executată, lipsită de cusur și cu aspect natural; astfel, indiferent ce produse vom aplica deasupra fondului de ten, acesta se vor contopi cu textura pielii noastre, conferind un finish lejer, natural. Care este tipul de pensulă perfect pentru tine? Începe prin a te gândi la nevoile tale, consistența fondului de ten și gradul de acoperire dorit. Forma pensulei, dispersia perilor, dar și materialul din care aceștia sunt creați - toate aceste aspecte vor avea un impact uriaș asupra efectului final.

La INGLOT, puteți găsi o ofertă extinsă de pensule menite aplicării fondului de ten, întrucât nu numai că luăm în considerare nevoile și așteptările clienților noștri, ci și dorim să le ușurăm procesul de aplicare al machiajul. Sună bine? Permiteți-ne să vă simplificăm și mai mult sarcina - vom alege împreună cea mai bună pensulă, creată special pentru dvs. Iată o scurtă trecere în revistă a fiecărui produs în parte, menită să vă ușureze procesul de hotărâre. Amintiți-vă că machiajul reprezintă un mod de exprimare - keep it fun&simple!

Pensula 20T - O pensula tesita, din par sintetic, potrivita pentru aplicarea fondului de ten, corectoarelor cremoase sau a primer-ului de fata. Datorita formei oblige, pensula poate fi folosita si pentru sculptarea pometilor sau a nasului, folosind produse cremoase, pentru un aspect natural. Tipul de par: sintetic (taklon)

Pensula 16BJF - Aceasta pensula 3in1 este aliatul perfect pentru aplicarea fondului de ten, a pudrei, dar pentru a sculpta tenul. Perii scurti si densi asigura o acoperire uniforma, iar forma rotuda turita confera posibilitatea de a jongla cu diferite texturi si tehnici. Tipul de par: capra

Pensula 21T - Pensula clasica pentru aplicarea fondului de ten sau corectorului cremos. Permite o aplicare si blenduire usoara, conferind in acelasi timp un grad mare de acoperire fara a retine produs. Tipul de par: sintetic (taklon)

Pensula 27TG - Aceasta pensula blend? nu este perfecta numai pentru pudra pulbere, ci si pentru aplicarea bazei de fata sau a fondului de ten. Fiind conceputa dintr-o combinatie de peri naturali+sintetici, te poti bucura de o acoperire uniforma, folosind miscari circulare pe ten. Tipul de par: sintetic (taklon) + capra

Pensula 35S - Creeata special pentru aplicarea fondului de ten, aceasta pensula sintetica va conferi un aspect natural tenului, fara a lasa dare sau urme inestetice. Forma de “buretel” asigura un blending perfect al produselor cremoase. Tipul de par: sintetic (taklon)

Pensula 47S - O pensula perfecta pentru aplicarea produselor cremoase si lichide pe ten. De la primer, fond de ten si concealer, la blush/iluminator si produse de sculpting cremoase – toate pot fi difuzare intr-un mod natural cu ajutorul acestei pensule, ce nu lasa dare inestetice. Pentru rezultate optime, folositi miscari circulare Tipul de par: sintetic (taklon)

Pensula 55S - Pensula profesionala de machiaj, perfecta pentru aplicarea produselor lichide sau pulbere, precum fond de ten sau pudra. Confera o acoperire mare si un blending perfect, gratie perilor sintetici densi. Datorita dimensiunii voluminoase, poate fi folosita si pentru machiajul corpului sau body painting. Tipul de par: sintetic (taklon)   Te-ai hotărât? Comandă-ți pensula dorită și transformă ritualul aplicării fondului de ten într-un proces simplu și rapid! Instrumentele profesionale te vor face să observi diferența în rezultatul obținut, iar aspectul tenului tău va fi unul natural, lipsit de acel efect neplăcut de "mască". Let's start playing with makeup!

Produse adaugate in cos