Certificatul Halal, eliberat de Consiliul Imams al Ligii Musulmane din Polonia, confirmă că majoritatea gamei noastre de produse este potrivită pentru utilizare de către musulmani. Statul se aplică sortimentului situat în fiecare categorie de produse, disponibil în oferta INGLOT. Noile sosiri lansate sistematic pe piață, sunt notificate Autorității de Certificare și introduse pe lista produselor Halal, odată ce sunt îndeplinite condițiile definite. Lista completă a produselor este disponibilă aici.

Condiția pentru acordarea certificatului este îndeplinirea cerințelor în ceea ce privește ingredientele precum și metoda de fabricație. Pentru a trece cu succes procedura de verificare, fiecare produs trebuie să fie fără alcool și fără ingrediente de origine animală. În plus, procesul de dezvoltare a produsului necesită condiții specifice de producție, expediere, precum și depozitare adecvată a componentelor individuale și a produselor cosmetice finale.

Scopul nostru a fost întotdeauna să oferim produse de înaltă calitate, disponibile pentru toată lumea. Ne concentrăm pe clienți pentru a le oferi acces ușor la produse cosmetice care corespund nevoilor, dar și convingerilor individuale.

certyfikat_halal.jpg

Produse adaugate in cos