Curs INDIVIDUAL vs. Curs de AUTO-MACHIAJ

Investeste in pasiunea ta!

Alege unul din cursurile susținute de trainerul INGLOT Roxana Negoita și ești cu un pas mai aprope de cariera mult visată!


Ce presupune CURSUL INDIVIDUAL:

Având o durată de 4 zile, trainerul va acoperi 3 tehnici importante de makeup, urmând ca în ultima zi cursanta să aleagă ce tehnică dorește să perfecționeze.

  1. All about eyeliner! De la tehnici de corectare a formei ochilor, alegerea culorilor și trucuri de aplicare, până la cele mai noi tendințe în materie de cateye;
  2. Bridal Glowy Look | Alegerea cromaticii potrivite, prelungirea duratei de viata a produselor aplicate, intelegerea adaptarii machiajului pentru foto/video;
  3. Smokey Eyes - Modern Twist | Adaptarea la diverse fizionomii, folosind diferite texturi (creion, eyeliner gel, fard cremos) și aducând un efect glam prin utilizarea de pigmenți/glitter.

Programul este unul flexibil, stabilit de comun acord in functie de disponibilitatea trainer-ului/cursantei.

Taxa de inscriere: 1500 lei -- Pentru rezervarea locului este necesara plata unui avans in valoare de 500 lei.


In ce consta CURSUL de AUTO-MACHIAJ:

Trainerul Roxana Negoita își va canaliza toată atenția asupra ta, iar în urma cursului vei pleca cu un bagaj de cunoștințe teoretice, cât și rezultate practice ce îți vor îmbogăți portofoliul personal de makeup artist.
Durata cursului este de 2 zile, iar tipurile de make-up predate vor fi alese de comun acord cu trainerul, in functie de ce tehnica anume iti doresti sa perfectionezi! 

Programul este unul flexibil, stabilit de comun acord in functie de disponibilitatea trainer-ului/cursantei.
Taxa de inscriere: 700 lei -- Plata se face intergral.


Ambele tipuri de cursuri mentionate se desfasore in cadrul Scolii de iPRO Make-up Academy by INGLOT de pe Bd. Unirii, Nr.33, Sector 3, Bucuresti


PENTRU MAI MULTE DETALII SI INSCRIERI: 0731806651