Devino Membru PRO!

Felicitări! Ai parcurs primul pas către universul colorat INGLOT!


INGLOT PRO MEMBERSHIP vine în ajutorul make-up artiștilor pentru că știm cât de important este ca un profesionist să lucreze cu produse profesionale de calitate. 

„Looking flawless and using the best products at work is of utmost importance. Let INGLOT help you and your makeup be the best you can be."

INGLOT oferă un discount de 20% make up artiștilor ce dețin o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii (care să aibă în certificatul aferent minim 80 de ore de curs atestate). De asemenea, pentru persoanele care dețin un certificat acreditat de Ministerul Muncii aferent domeniilor de cosmetician sau manichiurist, INGLOT oferă 10% reducere .

Documente necesare:

1. copie Certificat acrediat de către MInisterul Muncii - minim 80 de ore de curs absolvite

2. copie după Actul de Identitate

3. 3-4 fotografii cu machiaje realizate de dumneavoastră


Vă rugăm să ne trimiteți documentele de mai sus scanate, pe adresa de e-mail: office@inglot.ro

Odată trimise și aprobate documentele, vă introducem în baza noastră de date. Vă reamintim că INGLOT are dreptul de a aproba sau a respinge cererile de PRO MEMBERSHIP și de a mai cere documente dacă este cazul. 

De asemenea dorim să vă aducem la cunoștință că reducerea PRO nu poate fi înstrăinată si este valabilă un an de la data aplicării. Aceste reguli sunt interne si internaționale. Reducerea PRO nu se adaugă la alte oferte sau promoții.  

Membri PRO beneficiază de reducerea PRO atât online, pe www.inglot.ro, cât și în toate magazinele partenere!


Așteptăm cererile dumneavoastră de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00 - 18:00 pe adresa de e-mail: office@inglot.ro