Membri PRO

INGLOT PRO MEMBERSHIP vine în ajutorul make-up artiștilor pentru că știm cât de important este ca un profesionist să lucreze cu produse profesionale de calitate. „Looking flawless and using the best products at work is of utmost importance. Let INGLOT help you and your makeup be the best you can be."

INGLOT oferă un discount de 20% make up artiștilor cu minim o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii (care să aibă în certificatul aferent acestora minim 120 de ore de curs). Avem nevoie și de dovada că profesați în domeniu sau aveți alte carduri sau apariții in reviste. De asemenea INGLOT oferă 10% reducere pentru manichiuriste și cosmeticiene, de asemenea cu diploma sau dovada că profesează în domeniu. 

Documente necesare:

1. copii diplome

2. copii certificate de la Minister aferente diplomelor

3. O copie CI

4. Poze cu machiaje realizate de dumneavoastră

5. Aparitii în reviste

6. Dovada că profesați ca MUA (PFA, adeverință de la locul de muncă etc)

Vă rugăm să ne trimiteți documentele scanate, NU POZE! Odată trimise și aprobate documentele, vă introducem în baza noastră de date. Vă reamintim că INGLOT are dreptul de a aproba sau a respinge cererile de PRO MEMBERSHIP și de a mai cere documente dacă este cazul. De asemenea dorim să vă aducem la cunoștință că reducerea PRO nu poate fi înstrăinată si este valabilă un an de la data aplicării. Aceste reguli sunt interne si internaționale. Reducerea PRO nu se adaugă la alte oferte sau promoții. INGLOT PRO pot beneficia de promoții de pana la -50%, promoții organizate special pentru PRO. Programul nostru zilnic 10:30- 17:30.

Adresa

Adauga 6 referinte profesionale

1
2
3
4
5
6